AYDIN / GERMENCİK - Ortaklar Orhan Delgen İmam Hatip Ortaokulu

Ortaklar Orhan Delgen İmam Hatip Ortaokulu

ORTAKLAR MAH. İMREN SK. NO 2 GERMENCİK / AYDIN
Vizyon
Vizyon:Milli Tarih ve Kültürümüz ışığında, yaşadığı hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, yarınların planlayıcısı nesiller yetiştirmek.
Misyon
Misyon:Özgür düşünceli, özgüveni yerinde, tutumlu, cömert, başarı endeksli, çalışmalarıyla çevresindeki insanlara faydalı olan, birer birey olarak; İslami değerleri özümsemiş, İnsanı Yaratandan ötürü seven, çevreye duyarlı, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları zenginlik kabul eden, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
kaloriferli
Ulaşım
Aydın- İzmir Karayolu , Dereköy mevkii Ortaklar Anadolu lisesi hemen yanında/batısında
Servis Bilgisi