AYDIN / GERMENCİK - Ortaklar Orhan Delgen İmam Hatip Ortaokulu

May

Öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerlerini sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat, fedakârlık ihtiva içerikli  kitaplar okundu ve değerlendirildi. Ayrıca sevgi, şefkat, merhamet  duygusu  öğrencilere aktarıldı ve bu konuda Deprem bölgesindeki kardeş okulumuza  imkanlar dahilinde maddi anlamda katkıda bulunuldu.

May

Okulumuz Öğretmenleri öncülüğünde Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olaylarını takip ederek buluş ve gelişmelerin okulumuz  panolarında sergilenmesi sağlandı ayrıca bu konuda okulumuz tüm öğrencileri bilgilendirildi.

Nis

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla belirlenen ortak bir saatte tüm okulda eş zamanlı okuma saatleri düzenlenerek bu amaca ulaşılmaya çalışıldı

Nis

Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı,, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabuli başta olmak üzere şühedayı anma programları düzenlendi  ve Vatanımız uğruna canını feda eden şehitlerimiz için öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hatimler indirildi.

Nis

Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerinin gelişmesine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında iz bırakan şair ve yazarları daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla çeşitli şair ve yazar araştırmaları yapıldı. Kimi öğrencilerimiz sunum yolunu tercih ederken kimileri de yazılı ve görsel sunumlar gerçekleştirdi.